Zo'n drie jaar geleden, ontmoeten Joël de Jong en Marije van den Boogert elkaar in Italië. In deze periode zijn er veel dingen gebeurd. Hier hebben we een tijdlijn van gemaakt. Ga er maar eens lekker voor zitten.

De groep van 22 man (16 meiden en 6 jongens) met de leukste reisleiders die er bestaan. Met een boottocht varend naar het stadje Malcesine. Daar zijn we met de kabelbaan de berg op gegaan.

Het is een super vakantie! Na een paar moeizame gesprekken komt er meer gezelligheid in de tent. Een zeer leuke vakantie met de lekkerste pizza's van Italia.

Even snel een foto maken voordat we naar het dorpje Riva del Garda gaan wandelen.

Hoe het allemaal zo snel heeft kunnen lopen weten wij zelf nog steeds niet. Na 10 dagen was de kogel door de kerk.

Terug in Nederland was het even wennen.
Nu geen single meer. Zeker de afstand tussen Ouderkerk a/d IJssel en Dirksland is toch wel pittig. Maar voor een gezellig weekend is het de moeite waard.

Vol gas vooruit!

Alle gezelligheid moet op zich laten wachten. De overheerlijke pizza's, pasta's en vooral het lekkere Italiaanse ijs.

Na alle vier de seizoenen te hebben gehad, kunnen we nog steeds zeggen dat we gelukkig samen zijn.

Na een indrukwekkende reis zien we elkaar weer op het vliegveld. De hele reis naar huis verhalen uitwisselen van het land en de ontmoetingen met de lokale bevolking en de rest van het team. We konden er niet over uitgepraat raken. De eerste keer dat we elkaar zo'n lange tijd niet zien.

Op een warme dag lekker fietsen naar Gouda. Gezellig romantisch een picknick aan de Reeuwijkse plassen. Na het diner terug gefietst waar we gestopt zijn op een steiger/pier. Zoals het ooit is begonnen. Nu hebben we daar elkaar een mooie vriendschapsring gegeven.

Na een mooie wandeling 's avonds nagenieten met uitzicht op de bergen. Lekker zittend op het balkon met een goed glas (spraak)water. De dag afsluiten.

Na een inspannende tijd van studeren en werken, toe aan een relaxte vakantie. Onze bestemming is Rosaline Mare. Een plekje vlakbij het mooie Venetië. We hopen deze stad zeker een bezoekje te brengen.

Uitnodiging

We willen jullie graag uitnodigen voor ons verlovingsfeest!

Nijverheidsweg 3 - 3247XX - Dirksland
Klik voor de Routebeschrijving

12 september 2015

Om 20.30 uur willen wij samen met jullie gezellig wat drinken op de toekomst!